Gå vidare till innehållet
CWT Worktools lanserar nytt monteringsbord Regular 1700 på FESPA

CWT Worktools lanserar nytt monteringsbord Regular 1700 på FESPA

CWT Worktools, en ledande leverantör av monteringsbord och trimningslösningar, introducerar sin senaste innovation, Regular 1700 Flatbed Applicator, på FESPA-mässan. Med fokus på att förbättra produktivitet, kvalitet och vinster inom skylt- och tryckproduktionsbranschen erbjuder CWT Worktools ett omfattande utbud inom finishing. Alla deras produkter, inklusive CWT Worktable och Linear Cutter, tillverkas i Sverige med fokus på hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser.

Nya Regular 1700 

Regular-serien är CWT Worktools bästsäljande och klassiska monteringsbord har uppgraderats för att uppfylla nya branschstandarder. Den nya monteringsbordet är en robust produktionsmaskin av hög kvalitet, speciellt utformad för långa arbetspass. Den har viktiga funktioner som ljusbord, elektronisk höjdjustering och en integrerad lösning för skärning, vilket säkerställer hög produktionskapacitet. Arbetsbordet funkar för ett brett utbud av standardmaterial och mediebredder som finns på marknaden.

"Vi är mycket glada att introducera vår bästsäljande Regular-serie i en ny, uppdaterad och bredare version", säger Peter Fagrell, utvecklingschef/ägare på CWT Worktools. "Som svar på marknadens efterfrågan erbjuder denna nya serie ett bredare format som rymmer materialbredder upp till 165 cm. Med ergonomiska funktioner som ljusbord, integrerade lösningar för skärning och trimning samt elektrisk höjdjustering levererar den enastående bekvämlighet och funktionalitet."

Monteringsbord CWT Worktools - Regular 1700

Två storlekar

  • CWT 1730 REGULAR med en arbetsyta på 165 x 256 cm.
  • CWT 1736 REGULAR med en arbetsyta på 165 x 320 cm. 

Funktioner

  • CWT Lift: Integrerad elektrisk höjdjustering (75-110 cm) säkerställer optimal ergonomisk arbetsposition.

  • CWT Cut: Utrustad med fästen för CWT Linear Cutter, vilket ger en smart lösning för skärning och trimning av folie och andra material.

  • CWT Light: Omvandlar arbetsbordet till ett ergonomiskt ljusbord med integrerad sidobelyst LED-belysning.

  • CutterBench: En fästplatta som passar ett brett utbud av skärverktyg som t.ex. Inglet InBest Pro Cutter Bar™ och KeenCut Evolution2 och Evolution3 SmartFold™.

Nya Regular 1700 serien lanseras på Fespa mässan

CWT Worktools
Monternummer B2-D71

Föregående artikel Nyhet - DTF-folie från B-Flex
Nästa artikel Kampanjpris på Signfoam och Printfoam