Gå vidare till innehållet

Vi är Signtools

Grundarna av Signtools är Magnus Haugerud och Markus Ryberg.

Vi jobbar med produkter vi känner lite extra för.

Vi väljer ut produkter med omsorg. Det ska vara produkter som vi känner lite extra för och som utvecklas och tillverkas av företag som vi känner lite extra för. Att vi själva brinner för de utvalda produkterna blir en kvalitetsstämpel för dig som kund.

Vi gillar att nosa rätt på produkter som är unika.

Vi har lång erfarenhet, bra kännedom om branschen och ett stort kontaktnät. Det gör att vi ständigt håller oss uppdaterade på vad som händer internationellt, en unik förutsättning att hitta nya spännande produkter. Produkter som kan hjälpa våra kunder till en enklare vardag och som ger möjlighet att bearbeta sina kunder med ökad försäljning och fler affärer som följd.

Signtools ska vara din partner som hittar lösningar på dina problem och som har produkter som möjligör nya affärer.

Bra funktion, bra kvalitet, bra service, bra utbildning – vad mer kan man önska?

Vi inkluderar alltid utbildning och support när du köper en Obelisk från oss. Med alla 3D skrivare inkluderar vi alltid ett supportavtal (SLA i 1år, med möjlighet till förlängning).

Målsättningen är att våra kunder ska komma igång snabbt efter köp. Det skapar förutsättning för dig som kund att öka din försäljning och skapa tillväxt. 

Vi kan de produkter vi jobbar med och vårt jobb är att dela med oss av den kunskapen. Vi ger rådgivning, utbildning och support, det gäller före och efter köp.

Signtools AB 

Signtools är ett dotterbolag till CWT Worktools AB och vårt varumärke för e-handel och distribution av produkter till den grafiska branschen.