Gå vidare till innehållet
Kolla här! Ännu en nyhet från B-Flex, vi välkomnar SUBLISTOP80

Kolla här! Ännu en nyhet från B-Flex, vi välkomnar SUBLISTOP80

Vi lägger till ännu en nyhet från B-Flex, nämligen SUBLISTOP80. Värmetransferfolien som skapar jämna textiltryck på till exempel randiga sublimerade polyesterplagg så som lagtröjor. 

På bilden här under ser ni skillnaden på när SUBLISTOPP80 används och inte, och hur jämnt trycket blir när den används. 

sublistop3

BF SUBLISTOP80 utvecklades för att appliceras på som sagt sublimerade polyesterplagg. Med en tjocklek på bara 80 mikron och med en inbyggd blockerare till polyuretanfilmen för att stoppa färgmigrering, kommer du att kunna få ett jämnt textiltryck utan partier där färgen riskerar att slå igenom från det sublimerade tyget. Denna produkt kan tryckas i flera lager och tål även många tvättcykler, bra va?

Tack vare de mycket synliga skärlinjerna och den enkla användningen, kan du vara säker på att denna produkt kommer att öka din produktivitet! Folien är självklart PVC-fri. 

Finns som skärfilm och printfolie

BF PRINT SUBLISTOP80 är den tunnaste printfolien för textiltransfer på marknaden för sublimerade plagg. Printbar med solvent, eco-solvent och latex skrivare.

BF SUBLISTOP80 är den tunnaste textiltransferfolien på marknaden för sublimerade plagg.

sublistop4

SUBLISTOP80 finns i webbshopen nu, vi är övertygade om att ni kommer gilla den lika mycket som vi gör! Klicka här för att komma till produkten. Sublistop80 för print hittar du här.

Föregående artikel Sugen på att testa B-Flex värmetransferfolier? Isåfall måste du kolla in detta!
Nästa artikel Nyhet från B-Flex som tillåter tryck på ojämna ytor!