Gå vidare till innehållet
Kundcase: PrintEasy berättar om sitt köp av frigolitskäraren Obelisk Foam Plotter

Kundcase: PrintEasy berättar om sitt köp av frigolitskäraren Obelisk Foam Plotter

Funderat på att investera i en frigolitskärare? Bra idé! Det gjorde vår kund Martin Bauer också för två år sen, och idag är han stolt ägare av en Obelisk Foam Plotter som gynnar hans företag. Vi låter hans historia övertyga dig:

Martin Bauer

Martin köpte en Obelisk till sitt företag PrintEasy år 2018, och redan på mindre än två år hade han tjänat in investeringen. Martin egna ord om Obelisk Foam Plotter:

”Obelisk Foam Plotter är ett kul komplement till print, det är något som mina konkurrenter inte har. För mig var investeringen betald på mindre än 2 år. Det var otroligt enkelt att komma igång och bra att ingen 3D mjukvara behövdes.”

Här nedan kan du se några av de fantastiska skyltarna Martin och PrintEasy gjort med hjälp av Obelisken under åren:

printeasy case bilhandel

Detaljerad skylt i målad Signfoam hos bilhandel

 

printeasy case utomhusskylt

Utomhusskylt tillverkad i Signfoam.

 

printeasy case mäklarhuset

Logoskylt i frigolit tillverkad av målad Signfoam

 

Kundcase printeasy märklarhuset arbete

Logoskylt i SignFoam blir målad av Martin 

 

printeasy case 3D skyltar

3D skyltar i frigolit med foliedekor

Martin fortsätter: ”Från början tänkte jag erbjuda alla tjocklekar och kvaliteter av frigolit. Nu vet jag att det är 30mm Signfoam som kunderna efterfrågar. Jag gör mestadels inomhusskyltar som jag handmålar med roller och pensel, men det blir även en del större utomhusskyltar.”

Frigolitskäraren Obelisk Foam Plotter är en kompakt, lättanvänd och kul pryl för att tillverka skyltar, profilbokstäver och dekorationer i frigolit. Frigolit är ett ultralätt och kostnadseffektivt material, till skillnad från traditionella skyltar i akryl som både är tunga och dyra nu när materialkostnaden har gått upp.

En Obelisk skär precist och ljudlöst med hjälp av en värmetråd, helt utan lukt eller rök. Den tar även liten plats. Det gör Obelisk lättplacerad, till och med på det lilla kontoret.

Intresserad? Kul! Det förstår vi att du är. Hör av dig till oss eller klicka dig in på vår webbshop för att läsa mer. Du hittar produkten här!

Föregående artikel Glöm inte att vi även har ett provkit för printfolie från B-Flex!
Nästa artikel Sugen på att testa B-Flex värmetransferfolier? Isåfall måste du kolla in detta!