Gå vidare till innehållet

Frakt och leverans

Signtools AB, org.nr 559045-4038, Årstidsvägen 8, 665 35 Kil (”Signtools“, ”vi” eller ”oss”).

Leverans

Vi gör vårt bästa för att leverera så fort som möjligt. Men ibland kan dessvärre förseningar uppstå. Vi garanterar därför inte leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för förseningar. Oftast skickas varorna samma dag eller dagen efter du beställer förutsatt att det finns på vårt lager.

Leveranstiden är normalt 2-5 dagar för lagervaror. Fritt vårt lager. För beställningsvaror är leveranstiden något längre 5-7 dagar i de flesta fall.

Skulle en produkt tillfälligt vara slut i lager kan leveranstiden förlängas. Skulle det hända så informerar vi er så snart som möjligt.

Frakt

Som standard skickar vi leveranser med DHL och i vissa fall med Posten eller TNT. Fraktkostnad tillkommer på varje order och beräknas automatiskt i kassan. Vi försöker alltid och i så stor utsträckning som möjligt använda klimatkompenserade frakttjänster.

Vi förbehåller oss rätten att fakturera eventuella tillägg till dig som inte hämtar upp paket i tid eller i de fall fraktbolaget tilläggsfakturerar oss för ej möjlig leverans eller liknande.

Du som har vägarna förbi oss kan hämta givetvis hämta varorna på vårt lager.

Kontakta oss för mer information.