Gå vidare till innehållet
Guide: Hur du använder våra verktyg för att få en effektivare produktion!

Guide: Hur du använder våra verktyg för att få en effektivare produktion!

Vi vill underlätta din produktion. Det gör vi genom att i vårt sortiment erbjuda handplockade verktyg som enligt oss är de bästa i branschen, så du slipper testa dig fram. 

I detta inlägg kommer vi presentera några verktyg ur vårt sortiment och vi är säkra på att du kommer hitta något som kommer underlätta för just dig och din produktion.  

Skärlinjaler

Vår skärlinjal är halkfri tack vare gummit på baksidan, självklart säker med ett kantskydd och så har den ett praktiskt upphängingshål. Skärlinjalenen har en sida med ett aluminiumskär för exakta snitt och en kant i rostfritt stål för skärning i skivmaterial, hur bra? Du hittar skärlinjalen här.

Skärlinjal för grafiskproduktion med gummibeläggning

 

Knivar & Skalpeller

Vi har redan valt ut branschens bästa knivar & skalpeller, de kommer från Olfa som tillverkat dem i Japan sedan 1956. Dom vet vad dom gör med andra ord. Det enda du behöver göra är att välja den som passar din produktion bäst. Vår bästsäljare är är Olfas SAC-1 brytbladskniv för 9mm. Det är en professionell rostfri OLFA brytbladskniv med 30° vinklat blad. Tillverkad av rostfritt stål, med skjutbrytare och automatisk låsning av bladet. Du får såklart med fästklämma och bladbrytare. SAC-1 kniven hittar du här.

Knivar för grafisk produktion från Olfa

Skrapor

Folieskraporna vi valt ut hjälper dig till ett felfritt resultat. Vi har bland att den röda folieskrapan från B-Flex som ger ett mycket jämnt resultat, är skonsam mot folien och effektivt tar bort luftbubblor. Folieskrapan från B-Flex hittar du här. 

Vi har även självhäftande filtstripes (lämpliga för folieskrapor, guldskrapor och teflonskrapor) och självhäftande Alcantara filtstripes (lämpliga för mjuka, starka, guld- och teflonskrapor) som går att montera på folieskrapor, båda stripsen är en smart lösning för ett repfritt montage.  

Filtstripes till folieskrapor

Ett verktyg för varje tillfälle

Som du ser har vi ett verktyg för varje tillfälle i din produktion, läs mer om verktygen och beställ dem direkt här i vår e-handel! Du hittar till verktygen genom att klicka på fliken "Produkter" längst upp till vänster på denna sida. Vi ser fram emot att effektivisera just din produktion med våra verktyg!

Föregående artikel Att välja rätt monteringsbord eller flatbed applicator
Nästa artikel 5 fördelar med 3D-print av profilbokstäver och skyltar