Gå vidare till innehållet
B-Flex lanserar värmetransferfolie som funkar med UV-bläck

B-Flex lanserar värmetransferfolie som funkar med UV-bläck

Vi välkomnar ännu en nyhet från B-Flex till webbshopen. BF PRINTUV är en printfolie gjord speciellt för UV-bläck och UV-skrivare. Den är självklart fri från PVC, mjukgörare och tungmetaller!

 

PRINTUV

 

BF PRINTUV en vit matt polyuretanfilm för digitaltryckt värmetransfer. Printbar med UV-skrivare som t ex Canon Colorado och som är lämplig för textiltryck på bomull, polyester och akrylplagg.

Den självhäftande linern gör att jobbet blir enkelt under alla faser i processen, inklusive tryckning och rensning. Efter du skurit och rensat BF PRINT UV kan det placeras på plagget med BF MYLAR som är vår rekommendation för transfertejp, som sedan kan tas bort varmt för snabbt och effektivt tryck.

Som vanligt med UV-bläck kan du konturskära och även trycka BF PRINTUV direkt efter utskrift, utan att behöva vänta på att bläcket ska torka.

BF PRINTUV pressas i 10 sekunder vid låga 140 grader. Om du vill se exakt hur tryckprocessen går till, kan du kolla in filmen från B-Flex där de går igenom steg för steg på bara några få minuter.

Så här funkar det att jobba med BF PRINT UV

 

Du hittar printfolien för UV-skrivare BF PRINT UV här och transfertejpen BF MYLAR här.

Vi tycker det är riktigt kul att kunna erbjuda BF PRINTUV, som gör det möjligt för dig att använda din UV-printer på ytterligare ett sätt!

Föregående artikel Nya datum klara för branschens största mässa, Sign&Print Scandinavia 2022, vi ses 5-7 april!
Nästa artikel Kolla in B-Flex nya värmetransferfolier för sportkläder, BF SPORT & BF SPORT SUBLI!