Gå vidare till innehållet
Nya datum klara för branschens största mässa, Sign&Print Scandinavia 2022, vi ses 5-7 april!

Nya datum klara för branschens största mässa, Sign&Print Scandinavia 2022, vi ses 5-7 april!

Nya datum för mässan!

Nu är de nya datumen klara för Sign&Print mässan som vi ska vara med på! 5-7 april 2022 går den av stapeln på Kistamässan och ni hittar oss i monter B:04.

Mässan är branchens största och på den kan du nätverka med kollegor, konkurrenter, fackfolk, leverantörer och kunder. Här kan du läsa mer om mässan.

Här kommer en kort intervju med oss inför mässan:

1. Berätta kortfattat om företaget och vad ni erbjuder?

Signtools säljer maskiner, material och verktyg till företag som jobbar med grafisk produktion. Handplockade och hållbara produkter som vi själva känner lite extra för. 

2. Varför ska besökarna komma till er monter? 

Vi kommer att 3D printa skyltar i vår monter, visa tillverkning av frigolitskyltar och senaste nyheterna inom värmetransfertryck. Är man intresserad av att kunna erbjuda unika lösningar för sina kunder, eller om man vill lära sig mer och är nyfiken på nya produktionsmetoder för att tillverka profilbokstäver och skyltar ska man komma och prata med oss på mässan.

3. Vilka är de stora nyheterna ni visar upp?

Vi kommer fokusera på att visa tre produktlinjer som är särskilt intressanta och som dessutom är producerade lokalt i EU.
  • Värmetransferfolie från B-flex – PVC-fria folier för textiltryck och unika lösningar framtagna för softshellplagg och UV-print.
  • 3D skrivare i storformat från Tractus3D.
  • Nya frigolitskäraren Obelisk NEXT och skärprogramvara från Obelisk Foam Plotter.

4. Vad har ni för förväntningar på mässan? 
Att det ska bli riktigt kul, äntligen mässa i Sverige igen! Vi ser fram emot massor av besökare, spännande möten med nya och gamla kunder och kollegor i branschen.

Läs hela intervjun på signprint.se 

Vi ses väl där?

Och orkar du inte vänta tills april kan du kika in i vår digitala monter som du hittar här, eller såklart kolla in alla våra prylar här inne i webbshoppen! 

Registrera dig gratis

Du kan registrera dig nu, det är gratis!

 

Sign&print Scandinavia 2022 header

 

Föregående artikel Ute efter en frigolit för skyltar som är lätt, inte trasar sönder och som finns i flera tjocklekar? Nytt varuprov i webbshopen.
Nästa artikel B-Flex lanserar värmetransferfolie som funkar med UV-bläck