Gå vidare till innehållet
Ute efter en frigolit för skyltar som är lätt, inte trasar sönder och som finns i flera tjocklekar? Nytt varuprov i webbshopen.

Ute efter en frigolit för skyltar som är lätt, inte trasar sönder och som finns i flera tjocklekar? Nytt varuprov i webbshopen.

Vill du också kunna erbjuda dina kunder skyltar i ett material som både är hållbart och i den perfekta vita nyansen? Då borde du testa SignFoam och PrintFoam som vi handplockat till vår webbshop, du kan testa genom att beställa detta varuprov som vi satt ihop till er! 

varuprov skivmaterial frigolit signfoam och printfoam

SignFoam - skivmaterial i frigolit för skylttillverkning och dekor

SignFoam är en extra hård vit frigolit som används för frigolitskyltar målad eller omålad. SignFoam kan konturskäras i Obelisk Foam Plotter och är 100% återvinningsbart. 

SignFoam frigolit för skylttillverkning finns i tjocklekar från 30 - 100mm, och som du ser nedan är har lite grövre struktur än PrintFoam.

SignFoam frigolit skivmaterial frigolitskylt

 

PrintFoam - skivmaterial i frigolit för print och skylttillverkning

PrintFoam frigolit är ett helt vitt och slätt material för print eller tillverkning av frigolitskyltar. Materialet är 100% återvinningsbart. Det fungerar utmärkt att printa på med en flatbed UV-printer. Frigolitskivor kan skäras med Obelisk Foam Plotter eller med ett digitalt skärbord.

PrinFoam frigolit för skylttillverkning finns i tjocklekar från 10 – 80 mm. Som du ser nedan är den inte lika grov i strukturen som SignFoam, just för att du ska kunna printa på den.

PrintFoam frigolit skivmaterial

Nyfiken?

Beställ ett varuprov för skivmaterial för bara 250 kr så får du en av varje tjocklek och kvalitet. Proverna är ca 150x150mm stora. Vi bjuder såklart på frakten!

  • SignFoam 30mm och 50mm

  • PrintFoam 10mm, 30mm och 50mm

Föregående artikel Signtools lanserar 3D-skrivare i storformat
Nästa artikel Nya datum klara för branschens största mässa, Sign&Print Scandinavia 2022, vi ses 5-7 april!