Gå vidare till innehållet
Signtools lanserar 3D-skrivare i storformat

Signtools lanserar 3D-skrivare i storformat

3D-skrivare med större byggvolym från Tractus3D

Signtools från Värmländska Karlstad erbjuder maskiner, material och verktyg för grafisk produktion.  

I samband med mässan Sign & Print Scandinavia lanserar Signtools 3D-skrivare i storformat från Nederländska Tractus3D. Produktsortimentet av 3D-skrivare utökas med 3 modeller med riktigt stor byggvolym. Tractus3D tillverkar professionella 3D-skrivare som kan skriva ut upp till 210cm i höjd och 100cm i diameter. Alla modeller i storformatsserien är utrustade med det snabbaste printhuvudet, F033L. Printhuvudet säkerställer utskriftshastigheter på upp till 300mm/s. Med en precision och upplösning på 20 mikrometer.

Vi jobbar med produkter vi känner något extra för. Hela vårt sortiment är handplockat av oss. Vi är därför extra glada att erbjuda produkter från Nederländska Tractus3D. Tractus3D tillverkar innovativa och riktigt stora 3D-skrivare, säger Markus Ryberg, VD på Signtools.

Tractus3D utmärker sig genom att utveckla 3D-skrivare till riktigt bra pris och som är tillverkade i Nederländerna. Skrivarna är dessutom riktigt enkla att installera och använda. Det gillar vi! Fortsätter Markus Ryberg.

Tre modeller för 3D-utskrifter i storformat

3d-skrivare-storformat-tractus3d-large-volume-series

Tractus3D T2000 - Storformatsskrivare designad för att passa alla företag och utrymmen. Först och främst är den enkel att installera. Med en bredd på 82cm går in genom alla vanliga dörrar. Och där de största skrivarna behöver en takhöjd på 3 meter och högre, är T2000 bara 2 meter hög. Byggvolymen är hela 100cm x 68cm.

Tractus3D T3000 - Mellanmodellen i storformatsserien av industriella 3D-skrivare. Byggvolymen är hela 100cm x 145cm.

Tractus3D T3500 - Största 3D-skrivaren från Tractus3D. Storformat på riktigt med en byggvolym på hela 100cm x 210cm.

Visas på mässan Sign & Print Scandinavia

Den 5 – 7 april kan två modeller ses på mässan Sign & Print Scandinavia på Kistamässan i Stockholm. I Signtools monter B:04 kan besökarna se och lära sig mer om kostnadseffektiv och hållbar tillverkning av 3D-printade profilbokstäver och skyltar.

Modellerna som visas är 3D-skrivaren T2000 från Large volume serien och T1250 skrivaren från Desk serien.

Du hittar alla våra 3d-skrivare och kan läsa mer om modellerna här.

Läs mer om 3D-printing inom skyltproduktion på 3dp.se.

Föregående artikel Signtools visar frigolitskäraren Obelisk NEXT på Sign&Print mässan!
Nästa artikel Ute efter en frigolit för skyltar som är lätt, inte trasar sönder och som finns i flera tjocklekar? Nytt varuprov i webbshopen.