Gå vidare till innehållet
Signtools får ny ägare

Signtools får ny ägare

Kolla här, det händer grejer på Signtools AB!

Vi är glada att meddela att Signtools AB har fått en ny ägare. CWT Worktools AB har förvärvat samtliga aktier i Signtools AB, som blir ett dotterbolag. Vi ser fram emot att fortsätta den framgångsrika resan genom försäljning av handplockade maskiner, material och verktyg till den grafiska industrin.
 
Den nya ägaren, CWT Worktools AB, har lång erfarenhet och expertis inom den globala skylt- och tryckindustrin och är fast besluten att fortsätta att leverera högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder.
 
Som en del av övergången kommer verksamheten att flyttas till en ny plats. Nytt stort showroom och lager kommer nu att finnas i samma lokaler som CWT Worktools, på Årstidsvägen 8 i Kil, och det kommer att möjliggöra för oss att effektivt betjäna våra kunder och fortsätta att erbjuda riktigt bra support och service.
 
Vi ser fram emot att fortsätta att arbeta tillsammans med våra kunder, leverantörer och partners och att fortsätta att driva tillväxt och leverera handplockade och unika produkter till den grafiska industrin.
 
För mer information kontakta:
Markus Ryberg
markus@signtools.se
054-400 5040
signtools.se

 

Om Signtools

Signtools är en leverantör av maskiner, material och verktyg till den grafiska industrin. Med ett handplockat sortiment av produkter, e-handel och en dedikerad serviceinriktning har Signtools etablerat sig som en pålitlig partner för kunder över hela Norden. Besök vår hemsida signtools.se för att lära dig mer.

Nästa artikel Signtools lanserar automatisk XY skärare för DTF från Neolt