Gå vidare till innehållet
Signtools lanserar automatisk XY skärare för DTF från Neolt

Signtools lanserar automatisk XY skärare för DTF från Neolt

Signtools från värmländska Karlstad erbjuder maskiner, material och verktyg för grafisk produktion.  Nu presenterar Signtools stolt en ny automatisk XY-skärare för DTF (direct to film) transferfolie från den italienska tillverkaren Neolt, som är välkänd för sina maskiner för efterbearbetning av storformat. Denna nya XY-skärare erbjuder effektivitet och precision för att möta det ökande intresset för produktion av DTF-transfer och utgör ett alternativ till manuell skärning.

”Vi är mycket glada över att utöka vårt sortiment med en professionell och smidig XY-skärare från Neolt. Denna skärare är perfekt för alla som redan har eller planerar att investera i en DTF-lösning och vill effektivisera sin produktion med automatisk skärning", säger Markus Ryberg, VD på Signtools. 

Neolt XY DTF - En Game Changer för DTF-Produktion

Neolt XY DTF är en effektiv XY-skärare som kommer att revolutionera DTF-produktionen och göra den helt automatisk. Den är lämplig för material med en maximal bredd på 800 mm och är utrustad med ett golvstativ, uppsamlare, en inbyggd kompressor som hanterar trycket på hjulen för materialets frammatning och den pneumatiska kniven.

Med automatisk justering av skärvinkeln i förhållande till frammatningen garanteras precision i skärningen för hela rullen.

Den erbjuder två program för effektiv skärning:

  • Automatic mode (Programmerad storlek och antal kopior).
  • Mark mode (Optisk läsning av dubbellinje för automatisk skärning).

Lär mer om Neolt XY DTF

För mer information kontakta:

Markus Ryberg, VD
markus@signtools.se
054-400 5040
signtools.se
Nästa artikel Tractus3D får nya ägare och byter namn till Nexum3D – Nytt kapitel för industriellt 3D-print