Gå vidare till innehållet
Tractus3D får nya ägare och byter namn till Nexum3D – Nytt kapitel för industriellt 3D-print

Tractus3D får nya ägare och byter namn till Nexum3D – Nytt kapitel för industriellt 3D-print

Zaltbommel, Nederländerna – 25 oktober 2023

Vi har nyligen genomfört en spännande förändring av Tractus3D, som nu tar form i en ny skepnad som Nexum3D. Bart Bomers, VD, Nexum B.V., delar entusiastiskt denna nyhet och presenterar det som ett betydelsefullt steg in i framtiden för industriella 3d-skrivare.

"Nexum3D är övertygade om att 3D-utskrifter har en enorm potential inom olika branscher, inte minst inom skyltning och POS (Point of Sale). Vi har specialiserat oss på att designa och tillverka högpresterande industriella 3d-skrivare med imponerande utskriftsvolym. Dessutom tillhandahåller vi skräddarsydda 3d-print utskriftstjänster i stor skala," förklarar Bart Bomers. 

Nexum B.V. innehar nu alla immateriella rättigheter, design och varumärken som tidigare tillhörde Tractus3D. Vi erbjuder fortsatt support och service för befintliga kunder till Tractus3D.

”Vi är glada över att meddela att Signtools.se är vår officiella återförsäljare för Nexum3D i Norden och Baltikum. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda professionella 3d-skrivare för storformatsutskrifter i samarbete med dem.” fortsätter Bart Bomers.

Nexum3d Large Volume 3d-skrivare

Om Nexum B.V.:

Nexum3D är en specialiserad tillverkare av industriella 3d-skrivare för professionellt bruk och för stor utskriftsvolym. Vårt engagemang sträcker sig även till att erbjuda service och support till användarna av våra 3d-skrivare. Vi strävar efter att vara ledande inom den snabbt växande sektorn för 3d-skrivare genom innovation och kvalitet. All utveckling och produktion av våra 3d-skrivare sker i Nederländerna. Vårt modellprogram omfattar tre modellserier: NX Large Volume; NX Pro Series och NX Desk Series. Vårt program för premiumsupport omfattar tre nivåer Bronze, Silver och Gold.

Presskontakt (för Nexum3D):

Bart Bomers
info@nexum3d.com
https://nexum3d.com/

Återförsäljare (Norden och Baltikum), Signtools.se:

Markus Ryberg
hej@signtools.se

Föregående artikel Signtools lanserar automatisk XY skärare för DTF från Neolt
Nästa artikel Nyhet - värmepressar från Press-X PRO