Gå vidare till innehållet
Viktig information om sommartider. Vi har semesterstängt för leveranser till och med 2 augusti. Trevlig sommar!
Viktig information om sommartider. Vi har semesterstängt för leveranser till och med 2 augusti. Trevlig sommar!
Signtools lanserar monteringsbord från CWT Worktools

Signtools lanserar monteringsbord från CWT Worktools

Signtools från värmländska Karlstad erbjuder maskiner, material och verktyg för grafisk produktion. Nu lanserar Signtools monteringsbord från värmländska CWT Worktools.

Vi jobbar med produkter vi känner något extra för. Hela vårt sortiment är handplockat av oss. Vi är därför extra glada att kunna erbjuda svensktillverkade kvalitetsprodukter från Värmländska CWT Worktools, säger Markus Ryberg, VD.

CWT Worktools tillverkas av Alfaneon AB i Kil som är en av de ledande tillverkarna av monteringsbord i världen. De ligger dessutom otroligt långt fram i teknik och kvalitet. Samtidigt som företaget har ett gediget hållbarhetsarbete, vilket är viktigt för oss. Fortsätter Markus Ryberg.

Vi är glada över att kunna presentera Signtools som återförsäljare av våra produkter på vår hemmamarknad. Att dessutom teamet, med Magnus Haugerud och Markus Ryberg i huvudrollen, har gedigen erfarenhet av våra produkter gör att vi känner oss trygga. Vi ser fram emot riktigt många nya installationer och nöjda CWT användare framöver, säger Per- Erik Mogren, Affärsområdeschef på CWT Worktools.

Nya elektriska monteringsbord

CWT EVO Electric är den senaste modellserien från CWT Worktools. Modellen lanserades under 2020 och visades senast på FESPA mässan i Berlin. Monteringsbordet har en elektrisk pressättning av valsen och kan utrustas med bland annat värmevals och motoriserad glidbom. Den nya modellserien möjliggör ett helt nytt arbetssätt, med förbättrad ergonomi för användaren och förbättrad kvalitet i montering och laminering.

Nya CWT Evolution Electric

EVO Electric finns i tre storlekar och har elektrisk ställbar arbetshöjd och belyst arbetsbord som standard.

CWT Evolution

Brett modellprogram

Sedan tidigare finns även den klassiska modellserien CWT Regular i tre storlekar. För företag med begränsat utrymme eller för de mindre jobben finns modellserien CWT Advantage. 

För den som vill ha tillgång till den nya EVO-serien, med de senaste tillbehören, men som inte vill gå hela vägen till ett elektriskt monteringsbord finns CWT EVO Air med klassisk pneumatisk pressättning av valsen.

Läs mer om våra monteringsbord från CWT Worktools

Föregående artikel 3d-print kommer revolutionera skyltbranschen
Nästa artikel Signtools släpper 3 nya och 3 gånger så snabba 3d-skrivare från Tractus3D