Gå vidare till innehållet
Signtools visar upp B-Flex breda sortiment av värmetransferfolier på Sign&Print mässan!

Signtools visar upp B-Flex breda sortiment av värmetransferfolier på Sign&Print mässan!

Sign&Print mässan som vi ska vara med på närmar sig med stormsteg! 5–7 april 2022 går den av stapeln på Kistamässan och ni hittar oss i monter B:04. Mässan är branchens största och på den kan du nätverka med kollegor, konkurrenter, fackfolk, leverantörer och kunder. Du kan läsa mer om mässan här.

Vi fortsätter nu serien där vi introducerar de produkter vi kommer visa på mässan. Först ut var frigolitskäraren Obelisk NEXT, som du kan läsa mer om här. Nästa produktserie på tur är värmetransferfolier från B-Flex.

B-Flex värmetransferfolie för textiltryck

Värmetransfer för textiltryck

Vi har ett komplett sortiment av PVC-fri värmetransferfolie för textiltryck från Italienska B-Flex. Unikt för B-Flex är korta presstider och låga temperaturer. 

För komplett sortiment kolla i B-Flex färgguide för textiltransferfolie - ett användbart arbetsverktyg och samtidigt perfekt för inspiration. Vi har transferfolie för skärning och för print

I videon här under kan du se de många användningsområdena textiltransferfolie har:

 

Efterfrågar dina kunder en folie du inte har idag? Chansen är stor att den finns i B-Flex breda sortiment!

B-Flex har ett brett sortiment av värmetransferfolier med över 300 (!) olika produkter. Utöver standardfolierna har dom även en massa specialfolier, som är skapade för specifika behov. Så är det någon folie du saknar idag, är chansen stor att du kommer att hitta den i B-Flex sortiment. Kanske kommer du att hitta en folie som möter just dina kunders behov? 

Några av specialfolierna B-Flex har är BF WINDSTOP som förhindrar färgmirgrering vid tryck på softshellplagg, och BF SUBLISTOP80 som är den tunnaste textiltransfer folien på marknaden för sublimerade plagg speciellt framtagen för att användas på kläder med sublimerade tryck som t.ex. sportkläder.

Dessa specialfolier för textiltryck finns och många, många, fler! 

 

Så, vi ses väl på mässan den 5–7 april? 

Vi ser fram emot att träffa dig, på denna hemsidan kan du registrera dig för gratis inträde till mässan. Vi ses!

Föregående artikel Signtools visar upp 3D-skrivare för storformat på Sign&Print mässan!
Nästa artikel Signtools visar frigolitskäraren Obelisk NEXT på Sign&Print mässan!