Gå vidare till innehållet
Signtools visar upp 3D-skrivare för storformat på Sign&Print mässan!

Signtools visar upp 3D-skrivare för storformat på Sign&Print mässan!

Sign&Print mässan som vi ska vara med på närmar sig med stormsteg! 5–7 april 2022 går den av stapeln på Kistamässan och ni hittar oss i monter B:04. Mässan är branschens största och på den kan du nätverka med kollegor, konkurrenter, fackfolk, leverantörer och kunder. Du kan läsa mer om mässan här. 

Vi fortsätter nu serien där vi introducerar de produkter vi kommer visa på mässan. Först ut var frigolitskäraren Obelisk NEXT, som du kan läsa mer om här. Nästa produktserie på tur var värmetransferfolier från B-Flex, om du är intresserad av det kan du läsa mer om B-Flex här. Sist men inte minst, är det nu dags för att snacka lite om 3D-skrivare från Tractus3D.

Tractus3D logga 3D skrivare

De 3D-skrivare vi har valt att ha i vår webbshop är från Nederländska Tractus3D. Tractus3D bygger 3D-skrivare med industriell kvalitet med målsättningen att bygga de mest avancerade och prisvärda FDM 3D-skrivarna i världen. Tractus3D utmärker sig genom att utveckla riktigt kraftfulla 3D-skrivare till riktigt bra pris. Dom är dessutom riktigt enkla att installera och använda. Det gillar vi!

Vi erbjuder allt från 3D-skrivare som får plats på skrivbordet för lite mindre utskrifter, till riktigt stora 3D-skrivare, för riktigt stora utskrifter. Allt är möjligt en 3D skrivare, varför inte testa? Kanske upptäcker du en lösning på ett kundbehov du haft länge. Bara din fantasi sätter gränserna!

Till höger i bild ser du den största 3D-skrivare från Tractus3D, nämligen T3500. En 3D-skrivare med en byggvolym på hela 100cm x 210cm. Det kallar vi storformat på riktigt. 

Large format Tractus3D

Vi inkluderar 12 månaders serviceavtal med alla 3D-skrivare från Tractus3D. För våra storformatsskrivare T2000, T3000 och T3500 ingår även alltid installation och utbildning på plats. Bra va?

Nyfiken? Här kan du läsa mer om Tractus3D och se hela vårt utbud av 3D-skrivare.

Föregående artikel Vi välkomnar 12 nya reflex-folier till vårt sortiment!
Nästa artikel Signtools visar upp B-Flex breda sortiment av värmetransferfolier på Sign&Print mässan!