Gå vidare till innehållet
Vi välkomnar 12 nya reflex-folier till vårt sortiment!

Vi välkomnar 12 nya reflex-folier till vårt sortiment!

REFLEX-serien från B-Flex har fått ett helt nytt utseende! Upptäck hela 12 nya reflekterande CAD-CAM-folier varav 3 specialfolier och 9 nya färger. Det nya släppet vill möta efterfrågan som finns för arbetskläder med hög synlighet, men också efterfrågan som finns i en värld av sportkläder och mode som i allt högre grad söker efter unika och överraskande effekter. Låt oss introducera dig till nyheterna:

 

B-FLEX REFLEX - BRANDKLASSAD

Är en speciell reflekterande värmeöverföringsvinylfolie som är certifierad för att vara brandskyddande och för hög synlighet och säkerställer en skyddande effekt vid behov. 

B-Flex brandhämmande transferfolie

 

B-FLEX REFLEX STRETCH

Folien för lätt till måttligt töjbart bastyg. BF REF796A är certifierad för hög synlighet och passar till exempel på reflexvästar. 

B-Flex reflexfolie med stretch

 

B-FLEX REFLEX SEGMENTERAD (FÄRDIGSKUREN)

Vår favorit i det nya släppet. Här har ni en förskuren värmetransferfolie med diagonala remsor så att ni inte behöver någon skärplotter. Välj helt enkelt den längd du vill ha från rullen med folie och applicera den direkt på plagget. BF REF000AFR är certifierad för att vara brandskyddande och för att ha hög synlighet. Perfekt för dina kunders arbetskläder eller sportplagg.

B-Flex färdigskuren reflexfolie för hög synlighet

 

B-FLEX REFLEX I NYA FÄRGER

BF REFLEX CAD-CAM-serien erbjuder 9 nya färger, inklusive en specialfärg med en regnbågs-reflekterande effekt. Även en svart färg med reflekterande effekt finns med i det nya släppet. Idealisk för sportkläder och modeplagg som i allt större utsträckning letar efter nya unika effekter.

B-Flex reflexfolie reflekterande svart färg

Hittade du en värmetransferfolie som passade just dina behov? Vi förstod nästan det. Hör av dig till oss på hej@signtools.se för att få veta mer!

Föregående artikel Signtools släpper 3 nya och 3 gånger så snabba 3d-skrivare från Tractus3D
Nästa artikel Signtools visar upp 3D-skrivare för storformat på Sign&Print mässan!